Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)13g69kcal0.1g0.1g7.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai129g450kcal15.4g91.2g2.7g3.9g
Sokeri84g339kcal0g83.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu227g286kcal25g0.7g20.4g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus59g189kcal6.5g37.8g0.9g4.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen739g244kcal24.4g36.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3155kcal142.8g499g63.2g17.2g
Valittu annoskoko1250g1577kcal71.4g249.5g31.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g789kcal35.7g124.8g15.8g4.3g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230