Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g70g239kcal9.9g0g21.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g43.9g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Veripalttu (Tapola), annos 200g225g516kcal24.8g38.3g36g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1945kcal80.4g170.4g116.4g8.4g
Valittu annoskoko1250g973kcal40.2g85.2g58.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g486kcal20.1g42.6g29.1g2.1g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337