Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 702g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta246g369kcal49.2g0g19.7g0.2g
Parsakaali brokkoli 126g44kcal5.8g2.5g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g88g31kcal2.4g4.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g936kcal116.2g23.2g41.2g10.8g
Valittu annoskoko1250g468kcal58.1g11.6g20.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g234kcal29.1g5.8g10.3g2.7g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572