Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g696g2437kcal94g456.7g20.2g41.8g
Voi 43g314kcal0.5g0.2g35.2g0g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipuli 62g67kcal4.9g10.1g0.4g1.3g
Basilika, tuore7.7g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
castello blue, sinihomejuusto155g665kcal21.7g0.8g65g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)46g39kcal0.5g1.6g3.2g0g
Saksanpähkinä 155g1052kcal22.7g5.1g100.9g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9207kcal291.2g958g450.4g138.8g
Valittu annoskoko1250g4604kcal145.6g479g225.2g69.4g
Annoskoko puolitettuna625g2302kcal72.8g239.5g112.6g34.7g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278