Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)205g718kcal32.8g131.3g5.3g12.3g
Paistijauheliha, snellman299g508kcal35.8g0g29.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 522g238kcal15.7g25.1g7.8g0g
Kananmuna, keitetty 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g75g269kcal20.9g1.4g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4213kcal241.2g316.4g194.8g24.6g
Valittu annoskoko1250g2106kcal120.6g158.2g97.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g1053kcal60.3g79.1g48.7g6.2g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334