Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g552g4026kcal5.5g5.5g441.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti129g233kcal3.5g15.4g18g0g
Valkosipuli 110g119kcal8.7g18g0.7g2.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g74g35kcal1.1g5.4g0.9g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro74g23kcal1.5g3.1g0.4g2.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g110g240kcal25.4g0.1g15.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g110g717kcal33.1g0g44.1g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g92g105kcal0.8g5.8g9.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10995kcal159.2g106.6g1060.2g19.6g
Valittu annoskoko1250g5498kcal79.6g53.3g530.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g2749kcal39.8g26.7g265.1g4.9g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020