Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 930g996kcal214.8g0g14g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g140g1018kcal1.4g1.4g111.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti33g59kcal0.9g3.9g4.6g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g19g8.7kcal0.3g1.4g0.2g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro19g5.7kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g28g61kcal6.4g0g3.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g28g181kcal8.4g0g11.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g23g27kcal0.2g1.5g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4775kcal470g27.2g296.4g5.2g
Valittu annoskoko1250g2388kcal235g13.6g148.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g1194kcal117.5g6.8g74.1g1.3g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334029