Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g296g41kcal5.4g2.1g1.2g5.9g
Mango (tuore)247g165kcal1.2g37.7g0.7g5.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 296g586kcal7.8g2.3g57.4g19.8g
Verigreippi, annos 250g247g128kcal2.2g32.3g0.5g4.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g123g1110kcal0g0g123.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g37g37kcal0g7.8g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4147kcal33.8g166.2g366.4g71.6g
Valittu annoskoko1250g2074kcal16.9g83.1g183.2g35.8g
Annoskoko puolitettuna625g1037kcal8.5g41.6g91.6g17.9g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037