Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona518g352kcal63.1g20.2g1g0g
Emmental juustoraaste, lidl259g952kcal75.1g0g72.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu324g408kcal35.6g1g29.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 91g275kcal7.9g50.2g1.7g12.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g47g57kcal3.4g7.5g1.5g32.5g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4135kcal371.6g167.6g211.6g90.4g
Valittu annoskoko1250g2067kcal185.8g83.8g105.8g45.2g
Annoskoko puolitettuna625g1034kcal92.9g41.9g52.9g22.6g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101