Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Kahvikerma hyla Valio41g57kcal1.2g1.7g4.9g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g568g1023kcal108g0g62.5g0g
Lanttu 97g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi406g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss8.1g37kcal0.6g3.7g2.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2360kcal223.8g34g140.2g9.6g
Valittu annoskoko1250g1180kcal111.9g17g70.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g590kcal56g8.5g35.1g2.4g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139