Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 120g451kcal14.4g0g44.4g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g240g623kcal7.2g0.2g64.7g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g120g264kcal12g0g24g0g
Kalkkuna 240g470kcal75.4g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3947kcal227.2g58g305.4g19.6g
Valittu annoskoko1250g1974kcal113.6g29g152.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g987kcal56.8g14.5g76.4g4.9g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150