Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 505g1733kcal51.5g353.5g6.1g17.7g
Auringonkukansiemen 126g750kcal29g15.9g62.5g7.6g
Kurpitsansiemenet, kuivattu88g478kcal21.7g15.7g40.6g3.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 38g255kcal10.2g2.6g22g4.7g
Kaurahiutale 51g189kcal7.3g28.8g3.7g5.1g
Vesi442g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6811kcal239.4g833g269.8g77g
Valittu annoskoko1250g3405kcal119.7g416.5g134.9g38.5g
Annoskoko puolitettuna625g1703kcal59.9g208.3g67.5g19.3g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316