Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g6.8g0.4kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g237g379kcal45g0g21.8g0g
Bataatti, kuorittu 609g493kcal9.6g102.5g0.3g18.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2085kcal111.2g211g78.2g38.4g
Valittu annoskoko1250g1042kcal55.6g105.5g39.1g19.2g
Annoskoko puolitettuna625g521kcal27.8g52.8g19.6g9.6g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436