Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)148g160kcal34g0g2.7g0g
Vesi711g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g17g17kcal0.3g0.7g1.3g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g5.9g19kcal0.6g3g0.6g0.6g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste118g31kcal1.1g5.7g0.4g2.7g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g59g213kcal7.1g43.2g0.9g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g83g66kcal2.4g9g1.6g3.2g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g47g199kcal0.9g1.4g21.3g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1442kcal94.4g131.6g57.8g15.2g
Valittu annoskoko1250g721kcal47.2g65.8g28.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna625g361kcal23.6g32.9g14.5g3.8g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387