Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 189g42kcal0.9g5.9g0.4g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g243g146kcal3.6g31.6g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha337g560kcal64.1g0g33.7g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g20g12kcal0.7g2g0g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Maito, Kevyt67g31kcal2.2g3.2g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 202g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 67g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras57g198kcal7.4g39.6g0.8g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2205kcal176.4g171.4g86.2g19.4g
Valittu annoskoko1250g1103kcal88.2g85.7g43.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g551kcal44.1g42.9g21.6g4.9g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661