Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g103g329kcal18.5g46.6g7.9g17g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl514g1800kcal72g329.2g15.9g28.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g103g319kcal17.5g55.6g3g13.4g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 514g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g93kcal0g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5082kcal216g862.8g74.2g117.4g
Valittu annoskoko1250g2541kcal108g431.4g37.1g58.7g
Annoskoko puolitettuna625g1271kcal54g215.7g18.6g29.4g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910