Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 28g21kcal3.6g0.3g0.1g1.9g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta605g2178kcal78.7g423.5g12.7g21.2g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 55g292kcal0.2g0.3g33g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha124g205kcal23.5g0g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Ohrasuurimo 22g71kcal1.8g13.9g0.4g1.7g
Lihaliemi laimennettu 55g10kcal0g1.7g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl41g371kcal0g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6401kcal216.4g904g200.6g50.6g
Valittu annoskoko1250g3201kcal108.2g452g100.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna625g1600kcal54.1g226g50.2g12.7g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334