Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 837g1203kcal134g0g74.5g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl335g1139kcal6.7g10g117.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka63g52kcal2.1g11.9g0.6g0.6g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4841kcal285.6g57.2g384.6g1.2g
Valittu annoskoko1250g2421kcal142.8g28.6g192.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna625g1210kcal71.4g14.3g96.2g0.3g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502