Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 210g90kcal0.8g8.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai166g580kcal19.9g117.5g3.5g5g
Ruokaöljy keskiarvo 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 287g635kcal50.1g0g48.7g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska 255g75kcal1.4g13.5g0.5g4.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 127g110kcal3.9g5.6g7.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g111g435kcal32.3g2.2g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4123kcal232.6g297g208g20.2g
Valittu annoskoko1250g2061kcal116.3g148.5g104g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g1031kcal58.2g74.3g52g5.1g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574