Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 81g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Herkkusieni 242g39kcal5.1g0.7g0.8g3.6g
Paprika keltainen 97g29kcal0.9g4.9g0.2g1.9g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 323g113kcal14.9g6.3g1g8.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g24g17kcal1.9g2g0.9g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g24g53kcal0g13.1g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g8.1g27kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee387g399kcal89.4g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1421kcal227g64.2g18.2g30.6g
Valittu annoskoko1250g711kcal113.5g32.1g9.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna625g355kcal56.8g16.1g4.6g7.7g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369