Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g220g283kcal9.2g11.2g22g0g
Auringonkukansiemen 186g1105kcal42.8g23.4g92.1g11.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 112g753kcal30g7.7g64.7g13.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale93g56kcal9.3g4.7g0.3g67.9g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g112g539kcal27.3g37.2g32.1g31.7g
Fiber husk (1rkl=10g)19g1.9kcal0.3g0g0.1g15.8g
Kananmuna kuoreton 205g292kcal25.6g0.6g21g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g37g140kcal6.6g16.4g8.3g3.9g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki246g138kcal20.9g12.3g0.5g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6678kcal346g241g482.2g288.6g
Valittu annoskoko1250g3339kcal173g120.5g241.1g144.3g
Annoskoko puolitettuna625g1670kcal86.5g60.3g120.6g72.2g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415