Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 344g761kcal60.1g0g58.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g20g20kcal0.3g4.3g0.1g0.4g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g196g118kcal1.8g10.2g7.9g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 295g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino344g1203kcal44.7g230.3g8.6g20.6g
Lihaliemkuutio maggi extra10g28kcal0.9g0.9g2.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.9g69kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4416kcal216g495.4g170.6g45g
Valittu annoskoko1250g2208kcal108g247.7g85.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna625g1104kcal54g123.9g42.7g11.3g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578