Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g177g486kcal51.3g0.2g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g152kcal4.5g30.9g0.5g1.5g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g82g280kcal10g54.7g0.7g6.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g57kcal3.9g0g4.5g0g
Sinappi 11g14kcal0.5g1.5g0.7g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 680g310kcal20.4g32.6g10.2g0g
Voi 20g148kcal0.2g0.1g16.6g0g
Ketsuppi, euro shopper12g12kcal0.1g2.8g0.1g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa204g267kcal36.7g2.7g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3452kcal255.2g251g151g16.2g
Valittu annoskoko1250g1726kcal127.6g125.5g75.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g863kcal63.8g62.8g37.8g4.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826