Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g331g152kcal7.9g19.8g2.3g10.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g150g174kcal10.7g30.1g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g401g140kcal6.4g27.7g0.4g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1308kcal71.2g203.4g14.8g46.4g
Valittu annoskoko1250g654kcal35.6g101.7g7.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna625g327kcal17.8g50.9g3.7g11.6g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946