Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 221g51kcal4g5.3g0.4g4.6g
Rucola tuore (Italia), annos 15g110g24kcal3.2g2g0.3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g331g638kcal62.8g0.3g43g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g33g298kcal0g0g33.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)551g331kcal5.5g24.8g22g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2707kcal152g68.2g197.8g18.2g
Valittu annoskoko1250g1354kcal76g34.1g98.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g677kcal38g17.1g49.5g4.6g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967