Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Ruokakerma Valio 5%263g158kcal3.2g7.4g13.1g0g
Oltermanni, perinteinen84g303kcal21g0g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1696kcal67.2g179.8g77.8g30.8g
Valittu annoskoko1250g848kcal33.6g89.9g38.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna625g424kcal16.8g45g19.5g7.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207