Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g446g973kcal81.7g0g72.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus208g729kcal29.2g1g66.7g0g
Herne kuivattu595g1679kcal106.5g288.7g6g59.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6762kcal434.8g579.4g291g119g
Valittu annoskoko1250g3381kcal217.4g289.7g145.5g59.5g
Annoskoko puolitettuna625g1691kcal108.7g144.9g72.8g29.8g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161