Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 518g983kcal140.5g0g46.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g191kcal2.3g7.9g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42.2g0.6g3g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3580kcal366.2g118.4g178g13.2g
Valittu annoskoko1250g1790kcal183.1g59.2g89g6.6g
Annoskoko puolitettuna625g895kcal91.6g29.6g44.5g3.3g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992