Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g271g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 249g854kcal25.4g174.2g3g8.7g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%130g286kcal3.9g6.5g26g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 108g49kcal3.2g5.2g1.6g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.6g0g0g
Sokeri 33g132kcal0g32.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g237kcal0.3g0.3g26g0g
Mansikkahillo 271g612kcal1.5g145.9g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4894kcal99.6g781.2g138.2g22.4g
Valittu annoskoko1250g2447kcal49.8g390.6g69.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna625g1224kcal24.9g195.3g34.6g5.6g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262