Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas51g173kcal6.6g34.4g0.9g2.7g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 47g162kcal2.6g35.8g0.6g0.6g
Leivinjauhe 3.9g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 314g110kcal14.5g6.1g0.9g7.8g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g118g188kcal20g1.2g10.6g0g
Kananmuna kuoreton 129g185kcal16.2g0.4g13.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio157g219kcal4.4g10.2g18.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 196g126kcal6.3g9.4g6.9g0g
Kaurajauho 43g161kcal6.3g24.6g3.1g4.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 94g67kcal2.8g4.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4218kcal162.2g257g277.6g30.8g
Valittu annoskoko1250g2109kcal81.1g128.5g138.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna625g1054kcal40.6g64.3g69.4g7.7g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712