Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell340g374kcal78.1g0g7.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g272g978kcal39.1g160.1g19g25.5g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g313g541kcal36.3g72.2g5g41.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)190g333kcal3.8g6.7g32.3g8.4g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g136g163kcal5.4g28.5g2.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4777kcal325.4g535g132.2g158.6g
Valittu annoskoko1250g2388kcal162.7g267.5g66.1g79.3g
Annoskoko puolitettuna625g1194kcal81.4g133.8g33.1g39.7g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023