Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha411g683kcal78.1g0g41.1g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kidneypapu, suolaliemessä197g217kcal15.4g35.5g1g15.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g173g135kcal8.8g19.9g2.1g8.6g
Oliiviöljy 8.2g73kcal0g0g8.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g411g103kcal5.3g17.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2446kcal216.4g150.2g106.6g50.4g
Valittu annoskoko1250g1223kcal108.2g75.1g53.3g25.2g
Annoskoko puolitettuna625g612kcal54.1g37.6g26.7g12.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502