Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 243g185kcal4.6g37.6g0.5g2.4g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.7g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Nakki,popsi grillinakki258g668kcal30.9g14.4g54.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 658g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1780kcal74.8g112g111.2g9.2g
Valittu annoskoko1250g890kcal37.4g56g55.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g445kcal18.7g28g27.8g2.3g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754