Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 174g119kcal27.4g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 619g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 186g141kcal3.5g28.8g0.4g1.9g
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g113g191kcal3.9g6.2g16.9g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1002kcal74g83.4g37.4g12g
Valittu annoskoko1250g501kcal37g41.7g18.7g6g
Annoskoko puolitettuna625g251kcal18.5g20.9g9.4g3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334