Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g248g631kcal14.6g7.9g59.2g0g
Maitorahka (Pirkka)309g204kcal37.1g12.4g0.9g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g495g1683kcal14.9g14.9g173.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton62g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sokeri 105g427kcal0g105.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.2g25kcal0g6.1g0g0g
Liivate 25g86kcal21.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6139kcal176g294.8g466.8g0.2g
Valittu annoskoko1250g3070kcal88g147.4g233.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g1535kcal44g73.7g116.7g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091