Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g135g95kcal16.2g5.4g0.7g0g
Rypsiöljy 90g798kcal0g0g90.3g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g722g2419kcal99.6g462.8g16.6g43.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g72g253kcal18.8g1.8g19.5g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g36g77kcal7.2g2.2g4.3g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g36g32kcal5.8g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7394kcal296.6g955.2g265g86.8g
Valittu annoskoko1250g3697kcal148.3g477.6g132.5g43.4g
Annoskoko puolitettuna625g1849kcal74.2g238.8g66.3g21.7g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149