Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 246g467kcal66.7g0g22.1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g38g28kcal1.7g4.9g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)219g186kcal2.2g7.7g15.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk219g59kcal1.3g11.6g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g109g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Kirsikkatomaatti, 50g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0g
Basilika, tuore2.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g5.5g14kcal0.7g0.6g1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g273g957kcal30.1g202.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3592kcal212.8g485.2g85.6g15.4g
Valittu annoskoko1250g1796kcal106.4g242.6g42.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g898kcal53.2g121.3g21.4g3.9g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345357