Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Chili paprika punainen12g4.9kcal0.2g1.1g0g0g
Tomaattimurska 273g80kcal1.5g14.4g0.5g5.2g
Vesi273g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)218g183kcal13.3g34.9g0.7g11.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 218g298kcal5.8g53g5g7.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha218g362kcal41.4g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1932kcal126.8g216g59.2g49.8g
Valittu annoskoko1250g966kcal63.4g108g29.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna625g483kcal31.7g54g14.8g12.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530