Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%218g303kcal41.4g0g15.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g212g89kcal3.4g18.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 436g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g8.2g29kcal0g7.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)14g122kcal0g0g13.5g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g82g123kcal0.8g4.9g10.6g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g131g41kcal2.4g7.8g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g68g238kcal5.8g51.7g1.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1890kcal107.6g179.8g81.6g4g
Valittu annoskoko1250g945kcal53.8g89.9g40.8g2g
Annoskoko puolitettuna625g472kcal26.9g45g20.4g1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193