Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 136g986kcal1.6g0.5g110.5g0g
Sokeri 58g234kcal0g57.7g0g0g
Kaurahiutale 109g407kcal15.8g62g7.9g10.9g
Vehnäjauho, sunnuntai133g464kcal15.9g94.1g2.8g4g
Mansikka, Tuore679g292kcal3.4g57.1g1.4g12.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g136g760kcal11.4g74.7g46.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6284kcal96.2g692.2g337.6g55.6g
Valittu annoskoko1250g3142kcal48.1g346.1g168.8g27.8g
Annoskoko puolitettuna625g1571kcal24.1g173.1g84.4g13.9g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569