TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g764g155kcal4.6g29g2.3g10.7g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Rypsiöljy 21g182kcal0g0g20.6g0g
Lihaliemi laimennettu 204g39kcal0g6.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g916kcal15.2g95.6g50.2g31.2g
Valittu annoskoko1250g458kcal7.6g47.8g25.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g229kcal3.8g23.9g12.6g7.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099