Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 427g164kcal4.3g29.5g0.9g10.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g178g36kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli 78g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Inkivääri, tuore, silputtu21g17kcal0.4g3.8g0.2g0.4g
Piparjuuriraaste Felix7.1g20kcal0.2g1.1g1.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g21g4.3kcal0g1.4g0g0g
Oliiviöljy 39g340kcal0g0g38.5g0g
Kasvisliemikuutio 7.8g24kcal0.7g1.1g1.8g0.1g
Vesi427g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 21g59kcal0.4g0.6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1423kcal19g103g99.8g32.2g
Valittu annoskoko1250g712kcal9.5g51.5g49.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna625g356kcal4.8g25.8g25g8.1g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284