Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi607g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow182g127kcal30.9g0g0.5g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g91g183kcal18.7g0.1g12.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g121g206kcal9.3g6.3g15.8g3.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g243g68kcal2.7g11.7g1g7.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g6.1g13kcal1g1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1196kcal125.2g38.2g60g21.4g
Valittu annoskoko1250g598kcal62.6g19.1g30g10.7g
Annoskoko puolitettuna625g299kcal31.3g9.6g15g5.4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652