Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g197g142kcal4.9g33g0.2g0g
Juuriselleri 147g46kcal1.8g6.8g0.3g4.6g
Palsternakka 197g125kcal1g23.2g0.8g8.8g
Peruna, keskikokoinen 60g197g118kcal2.9g25.6g0.2g1.8g
Fenkoli, annos 100g98g31kcal1.2g7.2g0.2g3g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g197g187kcal15.7g27.5g1.4g15.7g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 64g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1447kcal56g254g18.6g71g
Valittu annoskoko1250g724kcal28g127g9.3g35.5g
Annoskoko puolitettuna625g362kcal14g63.5g4.7g17.8g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840