Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g155g544kcal20.2g108.8g2.3g4.7g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g124g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen249g346kcal47.2g0g17.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g112g201kcal5.9g7.2g16.8g3.7g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g93g336kcal26.1g1.9g25.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g311g78kcal4g13.1g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)124g199kcal3.4g3.4g18.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3533kcal217.4g292.4g162.4g26.4g
Valittu annoskoko1250g1767kcal108.7g146.2g81.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g883kcal54.4g73.1g40.6g6.6g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027