Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 512g92kcal2.9g12.8g2g3.6g
Halloumi-juusto light, 100g292g643kcal78.9g2.9g35.1g0g
Kananmuna kuoreton 161g229kcal20.1g0.5g16.5g0g
Korppujauho 31g112kcal3.2g23g0.3g1.6g
Rypsiöljy 79g698kcal0g0g78.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3651kcal214.2g94.6g266.6g16.6g
Valittu annoskoko1250g1825kcal107.1g47.3g133.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna625g913kcal53.6g23.7g66.7g4.2g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374