Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1119g427kcal3g78.8g1g38.4g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 36g258kcal0.4g0.1g28.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10.1g0.4g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g38g122kcal0.4g29.8g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl25g163kcal3.6g0.9g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2041kcal15.8g240g92.6g76.8g
Valittu annoskoko1250g1020kcal7.9g120g46.3g38.4g
Annoskoko puolitettuna625g510kcal4g60g23.2g19.2g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598