Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g700g805kcal42g35g56g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 42g141kcal0g34.3g0g0.6g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 126g54kcal0.9g9.7g0.4g2g
Manteli 11g69kcal2.7g0.7g6g0.8g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl35g123kcal4.9g19.6g2.6g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3446kcal178.2g245.6g193.2g13.8g
Valittu annoskoko1250g1723kcal89.1g122.8g96.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g862kcal44.6g61.4g48.3g3.5g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902