Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali134g32kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Selleri, annos 50g167g23kcal1.7g5g0g0g
Paprika, vihre33g5.7kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska 334g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g429kcal15.4g66.4g7.6g22.2g
Valittu annoskoko1250g215kcal7.7g33.2g3.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g107kcal3.9g16.6g1.9g5.6g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639