Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 539g131kcal7.4g10.4g2.7g13.4g
Pekoni, paistettu 183g943kcal30.1g0g92.9g0g
Kananmuna kuoreton 151g215kcal18.9g0.5g15.5g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g162g533kcal40.4g0g42g1.6g
Maito, Kevyt216g99kcal6.9g10.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3843kcal207.4g42.4g312.6g30g
Valittu annoskoko1250g1922kcal103.7g21.2g156.3g15g
Annoskoko puolitettuna625g961kcal51.9g10.6g78.2g7.5g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018